Filodejskurve med tigerrejer
Denne forret, kan laves på rigtig mange måder. Jeg vil nu give et eksempel på hvordan jeg bruger den mest. Jeg har her lavet nogle filodejskurve, med en let salat og stegte tigerrejer i. Du kan jo komme alt muligt i, men pas på det ikke har for meget saft, da filo – kurvene så bliver bløde.
Ingredienser:
2 pakker filodej ( på frost )
1 pk. tigerrejer
1bt. forårsløg
1 bt. ærteskud
dild
lidt rucola
creme fraiche eller skyr.
Tænd ovnen på 180°. Skær 24 cirkler ud af filodejen (lad størrelsen afhænge af størrelsen på de små ovnfaste skåle) du kan også bruge små foliebakker – jeg har brugt disse
I hver foliebakke skal du komme 3 cirkler ned i. Du skal sætte dem lidt for skudt af hinanden
Stil foliebakkerne på en bageplade. Bag kurvene i ca. 12 minutter, eller til de er sprøde, hold øje med dem, for de skifter hurtig farve.
Jeg stegte tigerrejerne i en smule olie, med hvidløg og citron på.
Forårsløgene snittede jeg fint, det andet var mere groft. så fyldte jeg bare salaten i først, så mine lune tigerrejer, en tsk. skyr og drysset dild.
Ingen kommentarer endnu