Kold mangosuppe

Fedtfattig tunmousse!

Normalt når man skal lave en rigtig god tunmousse, er den altid fyldt med smør eller fløde – altså en masse fedt! Men den behøver langt fra at være usund!
12959461_10209463671848272_964039495_o (1)

Ingredienser: 

2 bøtter tun – i vand
1 dl. skyr naturel eller Cremefraiche (med lav fedtprocent)
(2 spiseske mayonnaise – light) – Kan udelades hvis man ønsker endnu mindre fedt
Citronsaft efter behov
Salt og peber
Rød peberfrugt
Rødløg eller forårsløg
Dild
PYNT – agurk, tomater, dild, ice berg og rejer

12959350_10209463671568265_848419054_o

Fremgangsmåde:

Først hakkes rød peber og løg i små tern.

Herefter hældes vandet fra tunen og indholdet kommes i en skål.

Her findeles tunen med en gaffel til det er næsten helt skilt fra hinanden.

Cremefraiche eller skyr og evt. mayonnaise tilsættes og røres godt sammen.

Når dette er mikset godt sammen tilsættes løg og rød peber og massen røres igen godt sammen.

Til sidst smages tunmoussen til med citron, salt og peber.

Jeg laver altid denne dagen før. Men venter med at pynte den en time før mine gæster kommer. Den tunmousse som jeg har på billeder, er en større portion end den jeg har skrevet, da vi var 12 mennesker til frokost.

12953182_10209463671808271_1539684382_o

underskrift 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kold mangosuppe