Lakseroulade
lækker og sundere lakseroulade! Du kan altid bruge lige det fyld du selv har lyst til. Her giver jeg et eksempel på hvad jeg mest bruger.
Til bunden skal der bruges :
3 æg
200g frosen/frisk spinat
lidt peber.
Fremgangsmåde :
æggeblommer og hviden skilles. hviden piskes stiv og æggeblommerne ska røres sammen med spinat og peber. Bagefter tilsættes hviden og den ska vendes forsigtigt i det så den bliver luftigt. Så hælder man massen ud på en bageplade og fordeler det ud på hele pladen. Så ska det bages ved 200 grader i ca 20min, men jeg plejer at gå og holde lidt øje med farven, den ska blive gyldenbrun men det er ikke nødvendigt over hele fladen. Når bunden er færdig ska den køle helt ned før man kan begynde at smøre ost og laks på.
til fyldet indeni ska i bruge:
en pakke philidelphia
peber
citronsaft
basilikum
laks
Fremgangsmåde :
Osten og de øvrige ingredienser blandes sammen. Når bunden er kølet af så smører man osten ud over hele bunden. Laksen er ikke en bestemt mængde, det er mest hvad man er til. Jeg plukker lidt små stykker af laksen og fordeler den over hele bunden, men med mellemrum imellem laksestykkerne.
Så rulles det sammen på den lange led. bagepapiret fra da bunden blev bagt kan bruges til at rulle rundt om og opbevares som en hel rulle i køleskabet indtil den ska spise. Den er bedst når der er mulighed for at lave den dagen før, så blir den lækkert svampet
Ingen kommentarer endnu