Sund banankage

Lækker skaldyrsmousse

Denne forret er meget enkel at lave, og så smager den bare så godt! Jeg har købt nogen butterdejs reder hvor i jeg har fyldt dem med denne lækre skaldyrsmousse. Man kan også lave disse reder selv, men det tager tid, og jeg havde gang i en masse andre tapas retter, så jeg tog lige den nemme vej.

12952760_10209463342400036_154361194_o

ca. 10 personer:

Ingredienser:
10 blade husblas
3 forårsløg
400 g rejer
250 g krebsehaler
saft af 1 citron
2½ dl. creme fraiche 18%
1 dl piskefløde
lidt røget Laks
lidt dild
salt
peberPYNT- farvet kaviar, tynde skiver radiser og purløg.
Fremgangsmåde:

Læg husblasen i blød i koldt vand.
Rens forårsløgene og blend dem med citronsaft, rejer, laks og krebsehaler.
Pisk fløden stiv og bland den med skaldyrsmassen og creme fraiche. Tryk vandet af husblasen og smelt den i vandbad.
Rør lidt af skaldyrsblandingen i husblasen, så den køles lidt af, bland det i. Smag til med salt og peber.

Hæld moussen i en form beklædt med film og sæt den i køleskab et par timer eller til næste dag.

Kom moussen i en sprøjtepose, og kom den ned i dine små butterdejs reder. Jeg plejer at gøre det ca. 1 time inden gæsterne kommer, man skal ikke gøre det alt for lang tid inden, for så bliver butterdejen blød.

12986822_10209463342440037_479913415_o

underskrift 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund banankage