Lækker skaldyrsmousse
Denne forret er meget enkel at lave, og så smager den bare så godt! Jeg har købt nogen butterdejs reder hvor i jeg har fyldt dem med denne lækre skaldyrsmousse. Man kan også lave disse reder selv, men det tager tid, og jeg havde gang i en masse andre tapas retter, så jeg tog lige den nemme vej.
ca. 10 personer:
Ingredienser: 10 blade husblas 3 forårsløg 400 g rejer 250 g krebsehaler saft af 1 citron 2½ dl. creme fraiche 18% 1 dl piskefløde lidt røget Laks lidt dild salt peberPYNT- farvet kaviar, tynde skiver radiser og purløg. Fremgangsmåde: Læg husblasen i blød i koldt vand. Hæld moussen i en form beklædt med film og sæt den i køleskab et par timer eller til næste dag. Kom moussen i en sprøjtepose, og kom den ned i dine små butterdejs reder. Jeg plejer at gøre det ca. 1 time inden gæsterne kommer, man skal ikke gøre det alt for lang tid inden, for så bliver butterdejen blød. |
Ingen kommentarer endnu