Chokolade panna cotta

De bedste pølsehorn!

Jeg har næsten altid pølsehorn i min fryser, da jeg har en kæreste som elsker dem! Derfor synes jeg det smart at lave en masse på en gang, og så fryse dem ned, da de kun tager 1 minut at tø op mikroovnen.

13242121_10209752640552309_1275147686_o

Det skal du bruge:
500g Hvedemel
150g Smør eller margarine
75g gær
2 1/2 dl mælk
1spsk. sukker
1 tsk. salt

Fyld:
1dl tomatketchup
1 pakke pølser

  1. lun mælken og opløs gæren heri.
    tilsæt melet og de øvrige ingredienser i, og ælt til dejen er glat og ensartet.
  2. del dejen i 3 lige store dele, og orm dem til kugler. Lad dem hvile et par minutter.
  3. rul hver dejkugle ud til en cirkel.
    13230876_10209752640152299_1643863104_o
  4. smør ketchup på.
    13234570_10209752639992295_713840736_o
  5. del nu hver dejkuglen i 8 trekanter, og læg en pølse på den brede ende. 13242134_10209752639712288_124564847_o
  6. rul nu dejen sammen til et horn.
    13224270_10209752640192300_1164004062_o
    7. lad dem hæve i 20minuter.

    Pensling: sammenpisket æg

    bagetid: ca. 10min. på midterste rille i en 250 grader forvarmet ovn ( varmluft 230 grader )

    13224228_10209752641592335_184523188_o

    underskrift 1

2

  • Melissa

    Hvor køber du pølserne henne? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Denmadglade

      Hej, jeg køber dem i Rema, men ved de også kan købes i Bilka og Føtex 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade panna cotta