De bedste pølsehorn!
Jeg har næsten altid pølsehorn i min fryser, da jeg har en kæreste som elsker dem! Derfor synes jeg det smart at lave en masse på en gang, og så fryse dem ned, da de kun tager 1 minut at tø op mikroovnen.
Det skal du bruge:
500g Hvedemel
150g Smør eller margarine
75g gær
2 1/2 dl mælk
1spsk. sukker
1 tsk. salt
Fyld:
1dl tomatketchup
1 pakke pølser
- lun mælken og opløs gæren heri.
tilsæt melet og de øvrige ingredienser i, og ælt til dejen er glat og ensartet. - del dejen i 3 lige store dele, og orm dem til kugler. Lad dem hvile et par minutter.
- rul hver dejkugle ud til en cirkel.
- smør ketchup på.
- del nu hver dejkuglen i 8 trekanter, og læg en pølse på den brede ende.
- rul nu dejen sammen til et horn.
7. lad dem hæve i 20minuter.Pensling: sammenpisket æg
bagetid: ca. 10min. på midterste rille i en 250 grader forvarmet ovn ( varmluft 230 grader )
Hvor køber du pølserne henne? 🙂