krystalliseret hvid chokolade

Lækker udgave af pære belle Helene

Det her er en gourmet dessert jeg nu vil dele med jer.
Når jeg har serveret denne dessert, er mine gæster blevet helt vilde. Der er virkelig mange ting på denne dessert, men det jeg vil forklare jer om, er den lækre is, og hvordan i laver selve pæreren.
Hvis i gerne ville vide hvordan man laver den hvide krystalliseret chokolade ( som er på pæren ) Kan i finde min opskrift HER og mine hindbær kaviar – der kommer link til dem, når jeg lige for lavet et indlæg med dem.
Jeg har lavet denne opskrift så den passer til 4 personer.

12915009_10209314856687986_367247076_o

Ingredienser :
4 pære
8 dl vand
2 dl sukker
4 spsk citronsaft
1 vaniljestang
1 rødbede

Skræl pærerne. Fjern stilk og kernehus.
Bring vand, sukker, citronsaft og vaniljekorn fra en flækket vaniljestang i kog. Kom pærerne i lagen og kog dem 5-8 min., til de er møre. Riv den rå rødbede ned i lagen og lad nu pærerne køle ned i lagen, i en skål. ( de kommer ikke til at smage af rødbede, det er faktisk bare for farven.)
Jeg laver dem gerne dagen før, så de kan nå at trække alt farven til sig.

Parfait is er en meget nem is at lave, og den fryser hurtig i en is maskine, men det bedste ved den er at den også sagtens kan laves uden en maskine, bare man husker at røre i en engang imellem mens den er i fryseren til den næsten er helt frosset.

Ingredienser:
10 æggeblommer
200g sukker
1l fløde
1 vaniljestang

Sådan laver du parfait af vanilje

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer med sukker og vaniljekorn til det er hvidt og cremet. Pisk fløden til skum. Vend flødeskummet forsigtigt i æggesnapsen.

Hæld cremen i en beholder, eller i din is maskine.

Tag parfait ud af fryseren 15-20 min. før servering. Så er den lækre parfait af vanilje dejlig blød, og passer perfekt sammen med min udgave af pære belle helena. Jeg har ikke lavet en klassiker, som normalt er med chokoladesovs, men hvis du kunne tænke dig, en dejlig chokoladesovs til din parfait is eller bare til hele retten kan du finde opskriften HER. god fornøjelse.
underskrift 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

krystalliseret hvid chokolade