Chiagrød med kakao og hindbærpuré
Chiagrød kan laves på utrolig mange måder. Du kan tilføje lige den smag du vil. Jeg laver for det meste kun chiagrød med enden kakao eller vanilje, da det er ting som jeg næsten altid har i mit køkken. Jeg elsker dog at lave forskellige toppings, og her for i min udgave af en chaigrød med kakaopulver, toppet med en lækre syrlig hindbærpúre.
Chiagrød
Ingredienser :
2dl kokosmælk ( kan også bruges alm mælk )
3 spiseskefulde chiafrø
lidt vaniljepulver
1/2 tsk. kanel
2 spsk honning
1 spsk kakaopuvler
Bland alle ingredienserne sammen – aftenen før! Rør det sammen og stil det i køleskabet. Om morgenen har chiafrøene suget væsken til sig, og det vil være blevet til en lækker grød.
Hindbærpúre
Ingredienser:
1 PS hindbær frost
sukrin melis
Kom hindbær i en gryde, og kog det op til det bliver helt udkogt. Smag til med sukrin melis ( kan købes HER ) Det må gerne være lidt syrlig.
TIPS – Kom den frosne hindbærpúre i en isternings beholder/ bakke, og opbevar dem i fryseren. Det gør det så nemt, bare om aftenen at tage 2 ” hindbær isterninger ” op, så er de optøet til om morgen og klar.
Jeg har pyntet hele herligheden med 4 mandler og 80% chokolade.
Ingen kommentarer endnu