Dessert kaviar!

Fiske souffle

Her har jeg lavet en lækker lille fiskeret. Den er normalt lavet som en forret, men kan nemt bare laves med lidt mere fyld, og så gøres til en rigtig lækker hovedret. Jeg har lavet en glat selleripure til, svampe, friterede persille og pesto.

12980746_10209463369280708_1750036947_o

Ingredienser: 10 personer

1 kg fisk i tern
1 L fløde
1 dl æggehvider
salt og peber

Fremgangsmåde:
ALLE ingredienserne skal være iskolde, ellers skiller den.

Start med at blend fisk og salt sejt i en foodprocessor.
Så kommes æggehviderne i, indtil at du har kørt den glat.
Hæld fløden i en tynd stråle indtil ønsket konsistens er opnået.

Ved varm servering tag 2 dl fløde fra ( altså så du kun bruger 8 dl i alt ) så bliver farsen mere fast.
Når det kold servering, skal den nemlig være mere flød.

varmluft ovn på 100 grader til en temp. på 54 grader. Kan ikke huske tiden, nok ca 15 minutter.

underskrift 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dessert kaviar!