Fiske souffle
Her har jeg lavet en lækker lille fiskeret. Den er normalt lavet som en forret, men kan nemt bare laves med lidt mere fyld, og så gøres til en rigtig lækker hovedret. Jeg har lavet en glat selleripure til, svampe, friterede persille og pesto.
Ingredienser: 10 personer
1 kg fisk i tern
1 L fløde
1 dl æggehvider
salt og peber
Fremgangsmåde:
ALLE ingredienserne skal være iskolde, ellers skiller den.
Start med at blend fisk og salt sejt i en foodprocessor.
Så kommes æggehviderne i, indtil at du har kørt den glat.
Hæld fløden i en tynd stråle indtil ønsket konsistens er opnået.
Ved varm servering tag 2 dl fløde fra ( altså så du kun bruger 8 dl i alt ) så bliver farsen mere fast.
Når det kold servering, skal den nemlig være mere flød.
varmluft ovn på 100 grader til en temp. på 54 grader. Kan ikke huske tiden, nok ca 15 minutter.
Ingen kommentarer endnu